Vælg en Topsikker Legeplads til din Baghave

Når du skal vælge et firma til at købe en Uno legeplads til din have fra, bør du vælge en, der fremhæver sikkerhed og kvalitet over alt andet. Disse virksomheder har et eksperthold af ingeniører, designere og installatører, og deres produkter har gennemgået en streng testproces.

Når du vælger et firma til at købe en legeplads til din have fra, skal du overveje de firmaer, som:

  • Få produkter, som kan udskiftes og udvides og er store nok til hele familien. Du skal være sikker på, at legeredskaberne kan tilpasses og leveres med mange forskellige valgmuligheder, herunder højde, platformstørrelse, gyngehøjde, rutschebanelængde og pris.
  • Har snakket omhyggeligt med forældre og børn for at se, hvad de virkelig vil have i deres legeredskaber. Disse virksomheder tager feedback alvorligt og bruger det til løbende at forbedre deres produktdesign.
  • Har sjove tilføjelser såsom tunneler, broer og sikkerhedsfunktioner, som f.eks. håndtag, gelændere og sikkerhedstrin, og som har disse og andre reservedele let tilgængelige.
  • Vil hjælpe dig med at vælge et produkt, der er den rigtige størrelse til din have. Du bør også bruge et firma, der har de bedste lokale installatører, som ved, hvordan man bygger en sikker legeplads og vil komme ud for at evaluere din have.
  • Besøg kyndige lokale forhandlere med showrooms, hvor du og dine børn kan se og teste deres produkter. Disse forhandlere giver dig lokal service og kan hjælpe dig med at udnytte eventuelle tilbud.
  • Dækker deres produkter under en omfattende garanti og kan stå inde for deres kvalitet. Materialer af høj kvalitet betyder, at dine legeredskaber vil fortsætte med at være robuste og sikre i mange år fremover.