Fordele ved at installere hylder

Den vigtigste grund til, at boligejere og kontorchefer køber og installerer hylder fra Ergolift, er for at forbedre organisationen af vigtige dokumenter og informationsressourcer. Men organisation er også begrundelsen for, at boligejere og kontorchefer overvejer at købe arkivskabe til opbevaring af deres vigtige oplysninger. Efter at have gennemgået andre faktorer, der taler for at købe hylder, viser det sig, at der er flest fordele ved hylder for både boligejere og kontorchefer.

Image result for hylder ergolift

Mere opbevaringsplads

Almindelige arkivskabe med fire skuffer kan arkivere 250 cm af dokumenter, mens en hylde, der er 90 cm bred og 200 cm lang kan arkivere 750 cm af information. Desuden koster hylder næsten det samme som et almindeligt arkivskab, især når køberne overvejer at købe fra eBay sælgere.

Pladsbesparende

Arkivskabe tager plads op på gulvet, som regel ved siden af et skrivebord eller konferencebord. Hylder gør det muligt for boligejere og kontorchefer at arkivere oplysninger over gulvhøjde, hvilket giver dem mere plads til at anskaffe flere møbler, såsom skriveborde og sofaborde. Desuden kræver arkivskabe, at bruger kan trække skufferne ud, hvilket kræver endnu mere plads. Hylder købt på eBay er den bedste måde at opbevare flere oplysninger på og få mest muligt ud af lokaler eller kontorplads.

Øget produktivitet

Det er hurtigere for boligejere at hente selvangivelser ned fra en hylde end at tage dem ud af et arkivskab. En medarbejder, der har brug for at tilgå forrige års statusopgørelse kan hente den hurtigere fra en mappe, der står på en hylde end fra en mappe, der er klemt ind mellem snesevis af andre mapper på et snævert opbevaringssted. Boligejere and kontorassistenter, der bruger hylder solgt på eBay, spilder heller ikke tid på at åbne og lukke de skuffer, der er forbundet med arkivskabe.

Sikkerhed

Siden hylder ikke har nogen bevægelige dele, er de meget mere sikre at bruge end arkivskabe. Når man åbner et arkivskab, kan man ramme ankler og skinneben, men man kan klemme fingrene og ødelægge håndleddet, når man lukker dem. Arkivskabe er også en ekstra genstand, der kan komme i vejen for boligejere og arbejdere, når de bevæger sig rundt i et lokale. Det eneste potentielle sikkerhedsproblem med hylder er, at man kan forstrække sig ved at række efter ting, der opbevares udenfor rækkevidde. Ved at bruge en trappestige med to-tre trin, som kan købes på eBay, undgår man eventuelle forstrækninger.

Organisation

Mange boligejere and kontorassistenter organiserer deres vigtige filer ved at bruge et farvekodet system. Det er dog vanskeligt at se de forskellige farver, når filerne er inden i et arkivskab. Hylder gør det muligt for boligejere og kontorassistenter at organisere og hente filer lettere, end hvis de var i et arkivskab. Mens både hylder og arkivskabe er alletiders til organisering, er hylderne bedst.