De bedste tips til at reparere en terrassevarmer

Start altid med de enkleste årsager og gå ned ad listen. En af de mest almindelige fejl er at fejldiagnosticere et blokeret vågeblus og bore et lille hul for at løse problemet! Du må aldrig bore i vågeblusset, for når hullet er boret vil brænderen opføre sig som en flammekaster, og så er den kaput!
Tjek først, om der er gas i flasken, og om der er tændt. Det virker måske indlysende, men det kan være svært at beregne, hvor meget gas er i cylinderen. Tag gasslangen af regulatoren og åbn for gassen i 2 til 3 sekunder (ikke længere) udendørs og væk fra al åben ild, og lad være med at ryge, mens du foretager eventuelle reparationer. Hvis du kan lugte og høre gas, er der brændstof i cylinderen.
For at tjekke om tændingen fungerer, skal du bare trykke på den røde piezo knap og placere tommelfingeren på den anden ende. Du skal føle et skarpt stik og høre et klik, og hvis ikke skal tændingen udskiftes. De er meget nemme at udskifte, du skal bare trække tændingsledningen fra bagsiden af tændingen og skru den af for at fjerne den. Udskift med en ny tænding.

Den første konsumdel, der bliver slidt op, er et termoelement. Disse kan holde lige fra 1 år, hvis du er uheldig, og op til 6 år, afhængigt af brugen af terrassevarmeren, opbevaringen og typen. Udskiftning af termoelementet løser 90% af alle fyringsproblemer. En nem måde at finde ud af, hvordan delene ser ud, og hvordan du reparerer dem, er ved at se på termoelementet på terrassevarmeren for at få et, der matcher din type terrassevarmer.
Det næste på listen over konsumdele er den elektromagnetiske ventil. Hvis et nyt termoelement ikke har løst tændingsproblemet, skal du kigge på den elektromagnetiske ventil. Den sidder inden i gasarmaturet og tilgås ved at skrue bolten af, der holder den elektromagnetiske ventil på plads. Når den skiftes, skal du altid bruge blikkenslager tape til at forsegle åbningerne igen, og inden der brænderen tændes, skal den tjekkes med en lækagetest. Dette gøres ved at bruge en sæbeopløsning af en del flydende rengøringsmiddel (opvaskemiddel) og en del vand. Denne sæbeopløsning påføres sammenføjninger med en ren sprayflaske eller ren malerpensel. Tænd for gasforsyningen, men tænd ikke for brænderen. Sørg for, at sikkerhedskontrol ventilen på brænderen er i OFF positionen. Hvis der er lækager, skal du lukke for flaskegassen. Stram alle fatninger og test igen. Fortsæt med at tjekke, til alle lækager og sammenføjninger er strammet i overensstemmelse med producentens anvisninger.
Den tredje konsumdel er en vippe-afbryder. Disse kan forårsage tændingsproblemer, der minde rom et slidt termoelement. Den er nem at skifte på de fleste terrassevarmere fra SolaMagicShop, og den er tilsluttet via to ledninger, der trykkes på vippe-afbryderen. Du skal bare tage dem af og skifte dem ud med en ny vippe-afbryder. På nogle modeller er vippe-afbryderen loddet på via 2 ledninger, så hvis din terrassevarmer vippe-afbryder er loddet, er du nødt til at justere processen i overensstemmelse hermed.
Hvis alle ovennævnte komponenter virker OK på din terrassevarmer, vil du få brug for mere specialiseret hjælp. Der er mange billige og sjove tinbelagte terrassevarmere på markedet, og de kan ikke repareres.